Seneste indlæg

Hvordan Får Man Musik På Spotify

Billede: Pixabay / tomasi

Elsker du bare musik og nu vil du gerne kunne høre alle dine yndlingsnumre uden reklamer?

Så skal du selvfølgelig have Spotify. Det virker let og overskueligt, dog er det lidt besværligt at få abonnementet startet op.

For at få Spotify skal du først downloade appen, herefter skal du gå ned i højre hjørne og trykke på Premium. Her skriver de ligeså sødt, at man ikke kan opgradere i appen:) TAK, tænkte jeg bare her!!

Herefter åbnede jeg spotify på min PC og oprettede mig, det var ret simpelt, også betalingen, hvor jeg valgte at bruge PayPal som betalingsmetode. Klog af skade, huskede jeg at notere min adgangskode ned, som jeg efterfølgende brugte på min telefon.

Nu kan jeg høre al den musik jeg ønsker, uden at der hele tiden kommer reklamer mellem sangene. Endnu bedre er det, at jeg kan skifte mellem sangene, hvis jeg er kommet til at vælge en sang, jeg ikke bryder mig om.

Spotify giver også mulighed for at oprette din personlige playliste, hvor du kan samle al din yndlingsmusik på et sted. Her kan du også søge på playlister fra andre personer, måske I har samme smag.

Jeg har selv lige fået Spotify og jeg er rigtig glad for det.

Artiklen er bragt og udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af Smykker. Det gør hverken til eller fra, men det er information du bør vide.