Seneste indlæg

Er CD Uddød?

Billede: Pixabay, OpenClipart-Vectors

Grundet den teknologiske udvikling er der desværre visse andre ting, der bliver mere effektive og sjovere at bruge, selvom der allerede findes noget, der gør det samme.

Her snakker jeg naturligvis om, at du nu kan streame og høre alt din musik på telefonen, computeren eller tabletten og derfor ikke behøves at skulle skifte CD'en i boomblasteren eller computeren. Du kan nu bare lytte uden problemer og lave dine egne lister med sange, så du skifter genre midt i det hele og ikke skal høre de samme sange fra en kunstner.

Jeg vil dog ikke sige, at CD'en derfor er uddød, fordi ligesom med så mange andre ting, der har haft sin storhedstid, så får de mere det her antikke perspektiv omkring dem. Her mener jeg bestemt også, at CD'en er en del af.

Der vil altid være den første CD, som med garanti har en vis værdig i dagens samfund og som kun bliver større. Da CD'en var på sit højeste, var der også mange, der brugte det til at lægge billeder på, eller indspille forskellige ting og sager, der kan bringe nogle minder frem.

Der vil også altid være nogle, der har en passion for at holde fast i noget af det gamle og det gælder både private og nogle virksomheder, der simpelthen gør det til en levevej.

Dette tekstindlæg er udarbejdet med økonomisk støtte fra Perlen Odense. Hvor du shopper et stort sortiment med smykker til kvinder. Vha. Perlen Odense overlever denne hjemmeside.