Seneste indlæg

Er Bånd Uddød?

Billede: Pixabay / BRRT

Er kassettebåndet uddød?

Kassettebåndet kan vidst godt sige, at den har haft sin storhedstid og det er endda ved at være længere tid siden, at der var nogen som lyttede til musik fra et bånd.

Der findes dårligt nogen længere, som har en afspiller stående, hvor man kan lytte til de dejlige toner, der kommer fra et bånd. Måske lige hvis man stadig har en gammel transistorradio stående, hvor man stadig af og til tænder for radioen.

Jeg kan huske, hvordan vi sad og lagde musik ned på kassettebånd fra radioen og vi skulle være helt fuldstændig stille imens og samtidig med trykke på de rigtige knapper. Dette både ved sangens begyndelse og når den sluttede, dette helst inden speakeren i radioen begyndte at tale ind over sangen.

Eller hvad med når der gik fuldstændig båndsalat i disse kassettebånd, hvor selve båndet var blevet spist af båndoptageren og der bare var salat over det hele. Specielt hvis det var et af ens yndlingsbånd, hvor den allerbedste musik var vel opbevaret. Så var det i gang med en blyant og en ordentlig portion af tålmodighed, så båndet hverken blev snoet eller revet over, for så var det slut med at høre mere musik fra det bånd.

Så er kassettebåndet uddød, der er kun et svar og det er JA.

Her skal vi huske at takke: Perlen Odense, der har ydet support og har økonomisk finanseret tilstedeblivelsen af dette tekstindlæg. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af Smykker. Når indhold tilgodeser Perlen Odense, kan vi ikke sige at det derfor er upartisk, deraf marketet.