Seneste indlæg

Bedste Guitarister - Her Er Listen

Billede: Pixabay

Hvem er de bedste guitarister? Det Spørgsmål kan sætte gang i en god debat når som helst og hvor som helst. De fleste musikelskere har nemlig en mening derom. Og de er sjældent ens.

Uanset hvem man spørger, så er der dog tit en række navne, som altid går igen - uanset hvilket band der er yndlingsbandet, eller hvilken stilart man nu lige er mest til.

De bedste guitarister - Top 20

Fælles for de bedste guitarister på denne top 20 er, at de både har leveret et højt topniveau, samt gentagende gange vist sig at være blandt de absolut bedste indenfor deres område.

Hvem er så nummer et? Ja, herfra er førstepladsen ret klar. Den bedste guitarist er Slash fra Guns n' Roses. Derefter kan man altid diskutere placeringerne af de øvrige guitarister på denne top 20-liste.

 1. Slash 
 2. Jimi Hendrix
 3. Jimmy Page
 4. Eric Clapton
 5. Stevie Ray Vaughan 
 6. Eddie Van Halen
 7. B. B. King
 8. Brian May
 9. Keith Richards
 10. Joe Satriani
 11. Kirk Hammett
 12. Tony Iommi
 13. Mark Knopfler
 14. Dimebag Darrell
 15. James Hetfield
 16. Ritchie Blackmore
 17. Randy Rhoades
 18. Angus Young
 19. Carlos Santana
 20. Joe Perry

Andre lister har blandt andet John Lennon, George Harrison, Elvis Presley, Kurt Cobain og andre prominente navne på listen over de bedste guitarister. De er simpelthen cuttet fra denne liste, da de er blevet vejet og fundet for lette.

Værd at bemærke på listen er, at hovedparten af de bedste guitarister kommer fra rockscenen og diverse metalgenre.

Teksten på netop denne artikel var skrevet med støtte fra avXperten. Så kig eventuelt på webkamera hos avXperten. Derfor er teksten på netop denne artikel markeret.